SINGLE POST

Mööbel on meie kirg

Mööbel ümbritseb meid kõikjal: kodus, tööl, poes, linnaruumis, muuseumis; kui loetleda vaid mõned kohad. Mööblil on suur roll ka meie vaimse mugavustunde kujundamisel – see kas toetab viibitavas kohas olemise soovi või äratab lahkumise tungi. Seega, mööbli disainimine ja tootmine on suur vastutus, sest meil on võimalik muuta inimeste maailmas olemist kas mõnusamaks või ebamugavamaks. […]

Mööbel ümbritseb meid kõikjal: kodus, tööl, poes, linnaruumis, muuseumis; kui loetleda vaid mõned kohad. Mööblil on suur roll ka meie vaimse mugavustunde kujundamisel – see kas toetab viibitavas kohas olemise soovi või äratab lahkumise tungi.

Seega, mööbli disainimine ja tootmine on suur vastutus, sest meil on võimalik muuta inimeste maailmas olemist kas mõnusamaks või ebamugavamaks.

Me julgeme selle vastutuse võtta ning iga projekt on meie jaoks võimalus taas üks paik siin päikese all helgemaks teha. Just seetõttu oleme pühendunud suurtele eritellimusmööbli projektidele, mis loovad positiivset atmosfääri paljudele inimestele, iga päev ja koguaeg.

Võta meiega ühendust ja räägime su ideest lähemalt!